Søskende Kursus

Søskende Kursus er et tilbud til børn og unge i alderen 10-18 år, som har en søskende med nedsat funktionsevne. For at kunne benytte tilbuddet skal du være henvist til tilbuddet af Familie- og Handicapafdelingen i Hjørring Kommune.

Om tilbuddet

Søskende Kursus giver mulighed for at komme sammen med jævnaldrende, som også har en bror/søster med nedsat funktionsevne i et forum, hvor barnet/den unge kan dele glæder og oplevelser med andre, som kender det fra dem selv.

Søskende Kurset giver plads til, at barnet/den unge kan sætte ord på følelser og tanker. Der skabes et frirum, hvor det er legalt, at barnet/den ungesætter ord på de frustrationer og bekymringer, de måtte have i forhold til sin familie og vilkår.

Kurset giver barnet/den unge indsigt i, hvad de forskellige handicap betyder og støtter barnet/den unge i at udvikle strategier til at håndtere hverdagens udfordringer.

Tid og sted

Tilbuddet foregår på Kløvergården. Kontakt Familie- og Handicapafdelingen for at høre nærmere om tilbuddet og mulighed for at deltage.

Ring til os

Ring til Familie- og Handicapafdelingen 

72 33 35 05

Skriv til os

Skriv til Familie- og Handicapafdelingen

Sikker sikkert

 

Telefontid

Rådgivers telefontid:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 9:00 -10:00

Sekretariatets telefontid:
Mandag, tirsdag, torsdag og fredag 9:00 - 14:00

Personlig henvendelse kun efter aftale.