Pulje til nyskabende initiativer

Formålet med puljen er at sikre, at nye initiativer opstår og at der løbende sker en fornyelse og udvikling af kulturområdet.

Ved nye initiativer forstås bl.a. nye arrangørgrupper, nye arrangementstyper, en præsentation af nyetablerede kunstnere eller nye stilarter.

Der er løbende ansøgning. Du kan forvente svar indenfor 5 arbejdsdage.

Puljen kan benyttes til at støtte alle kunstarter eller former for kunst og der kan maksimalt tildeles 10.000 kr. Ansøgningerne behandles administrativt. Puljen henvender sig især til unge.

En forudsætning for modtagelse af tilskud er, at der er tale om offentlige kulturelle arrangementer. Alle grupper og foreninger kan søge. Tilbagevendende arrangementer og etablerede kulturelle foreninger kan ikke modtage tilskud fra denne pulje. 

Institutioner m.fl. der i øvrigt modtager driftstilskud fra Hjørring Kommune kan ikke søge. Kommercielle arrangører kan ikke modtage tilskud. Der kan ikke gives støtte i form af velgørenhed. Der ydes ikke tilskud til arrangementer med religiøst indhold. 

Markedsføring og synlighed

Borgernes kendskab til udbuddet af fritids- og kulturaktiviteter er vigtig. Tilskud fra de tre kulturstøttepuljer betinges af, at tilskudsmodtagerne medvirker til at fremme kendskabet til støttede aktiviteter, arrangementer og projekter. Det skal ske i henhold til nedenstående betingelser.

SÅDAN SØGER DU:

  • Du skal bruge foreningens NemID for at logge på ansøgningsmodulet.
  • Du kan overveje at skrive din ansøgning først i et worddokument, så du nemt kan kopiere teksten over i ansøgningsmodulet, når du er logget på.

Klik her for at komme til ansøgningsmodulet

Kontakt

Dorte Reinholdt
Kommunikations- og udviklingskonsulent
Kultur og Event