Bliv en del af UNGe kVINDER Crew i Hjørring Kommune!

Er du en ung kvinde i alderen 16-24 år, der vil være med til at gøre en forskel, så endnu flere unge kvinder bliver en del af fritidsfællesskaberne i Hjørring Kommune? Så er UNGe kVINDER Crew et sted for dig!

Sådan bliver du en del af UNGe kVINDER Crew

Det er enkelt! Udfyld formularen og skriv hvorfor du gerne vil være en del af UNGe kVINDER Crew. Vi glæder os til at have dig med!

Søg om at blive en del af UNGe kVINDER Crew her

Hvad er UNGe kVINDER Crew?

Hjørring Kommune og DGI Nordjylland har indgået et nyt toårigt projektsamarbejde, der skal få flere unge kvinder i alderen 16-24 år til at være en del af det stærke fællesskab i fritidslivet og fremme deres trivsel. UNGe kVINDER Crew skal repræsentere projektets målgruppe og spille en central rolle i udformningen og kommunikationen og give de unge kvinder en stemme i processen. UNGe kVINDER Crew mødes hver anden eller tredje måned i to timer fra kl. 16.00-18.00 for at diskutere, planlægge og evaluere forskellige aktiviteter og initiativer.

Hvorfor skal du være en del af UNGe kVINDER Crew?

Skab forandringer: du får mulighed for at være en drivkraft for forandringer. Du kan være med til at skabe initiativer og events, der vil gøre en reel forskel for unge kvinder i dit lokalområde.

Sæt dit præg: dine idéer og visioner er afgørende. UNGe kVINDER Crew er en platform, hvor din stemme og kreativitet værdsættes og høres. Du kan være med til at forme, hvordan vi arbejder for at fremme kvinders deltagelse i fritidsfællesskaber.

Inspirer og støt andre: ved at deltage i UNGe kVINDER Crew inspirerer du andre unge kvinder til at tage del i fritidsfællesskaber. Du bliver en rollemodel og en kilde til støtte for dem, der måske føler sig usikre eller ikke tidligere har haft muligheden for at deltage i forskellige aktiviteter.

Lær og voks: UNGe kVINDER Crew er en læringsmulighed. Du vil udvikle vigtige færdigheder som samarbejde, projektledelse og kommunikation, som vil være værdifulde i din personlige og professionelle udvikling.

Budget til initiativer: UNGe kVINDER Crew har et budget på 20.000 kr., som vi bruger til at støtte og implementere de projekter og idéer, du og UNGe kVINDER Crew arbejder på.

Skab netværk: du vil få muligheden for at møde andre ligesindede UNGe kVINDER og udvide dit netværk. Sammen kan vi opnå mere og skabe en positiv indflydelse på samfundet.

Om projektet

Hjørring Kommune og DGI Nordjylland har indgået et 2-årigt projektsamarbejde.

Formålet med projektet er, at flere  UNGE KVINDER i alderen 16-24 år skal være en del af det stærke fællesskab i fritidslivet.

Seks folkeoplysende foreninger er med i projektet og har modtaget en pose penge til at oprette spændende aktiviteter til målgruppen. UNGe kVINDER Crew skal spille en central rolle i udformningen og kommunikationen af projektet.

Udover de seks foreninger, som er med i projektet, er der også en bred vifte af andre foreninger i Hjørring Kommune, som laver spændende fritidstilbud til målgruppen.

Ring til os

Tal med fritidskonsulent 
Cille Bundgaard Holst

41223595

Skriv til os

Skriv til fritidskonsulent
Cille Bundgaard Holst

Fritid@hjoerring.dk