Boliggrund, hus eller lejlighed? Se hvad du kan købe eller leje i Hjørring Kommune.

Find nyttig information til boliglejere og -ejere i Hjørring Kommune

Find drømmehuset i Hjørring til 1/3 af prisen, du kender fra Aarhus

Have, fire værelser, tæt på indkøb og tæt på skole. Kravene til drømmehuset er mange, og boligjagten er ofte kompromisernes spil – i hvert fald hvis man leder efter bolig i eller omkring de store danske byer. I Hjørring behøver du ikke gå på kompromis i jagten på drømmehuset – her ligger den gennemsnitlige kvadratmeterpris på villaer nemlig på 9.600 kr., mens den i Aarhus Kommune ligger på ca. 33.000 kr.

Du får altså meget mere hus for pengene. Det giver luft i budgettet til et eventuelt nyt køkken eller en tilbygning. Og hvis huset bare er spot-on, kan du jo bruge den ekstra luft i budgettet på at leve det gode liv.

Attraktive boligområder

Er du på jagt efter hus i Hjørring? Enhver boligdrøm begynder med jagten på det perfekte område. Et sted, hvor du og familien føler jer trygge og hjemme.

Vi har masser af attraktive boligområder, hvor priserne er langt mere fordelagtig end dem, du kender fra Aarhus og Aalborg. Og det er uanset, om du er til klassiske villakvarterer tæt på byens mange muligheder, de små kreative samfund eller en bolig midt i naturen.

Der findes mange ejendomsmæglere, som formidler salg af boliger i Hjørring Kommune. Find dem her via Google:

Ejendomsmælgere i Hjørring Kommune

Byg selv, og få det som du vil have det

Step 1: Forestil dig dit drømmehus. 

Step 2: Placér det på én af de mange byggegrunde, vi har i Hjørring Kommune.

For her er faktisk mange byggegrunde at vælge mellem – både i byen, landsbyen og tæt på naturen. Priserne starter fra 65.000 kr. Det er altså ikke byggegrundens pris, der sætter en stopper for byggeprojektet.

Grunde til salg

Overvejer du at bygge nyt? Find en byggemoden grund her:

Nyudsigt.dk

Boliger til leje

Der findes tre boligforeninger i Hjørring Kommune, hvor du kan blive skrevet op til en lejlighed. Du finder dem her:

BoVendia

Domea

Boligselskabet Nordjylland