Reduceret elafgift

Hvis din primære opvarmningsform er elvarme, har du mulighed for at ansøge dit elselskab om reduceret elafgift. Du kan først søge om reduceret elafgift fra den dag rettelsen er registeret i BBR. Før du søger, skal du derfor sikre dig at opvarmningsformen er registeret i BBR. Hvis det ikke er registeret, kan du rette det via dette link https://bbr.dk/ret.

Vær opmærksom på at der er en sagsbehandlingstid for at tilrette BBR. Når rettelsen er godkendt, vil du modtage en opdateret BBR-meddelelse med digital post. Den kan du sende til dit elselskab, som dokumentation for at din primære opvarmningsmiddel er el.

Hvis du allerede har registreret el som opvarmningsmiddel i BBR og ønsker at søge med tilbagevirkende kraft, kan du selv hente dokumentation for hvilken dato registreringen skete. Det kan du gøre via dette link: https://bbr.dk/se-bbr-oplysninger Søg adressen frem, og find bygningen det omhandler. Under enhed trykker du på knappen ”dokumentation for elektricitet” Download pdf og send den til dit elselskab. Hvis bygningen ikke er registreret med elvarme findes knappen ikke.

Hos Hjørring kommune udfylder vi ikke skemaer om reduceret elafgift, da dokumentationen kan findes via selvbetjeningsløsninger. 

Kontakt

Team Byggeri (BBR gruppen)
Springvandspladsen 5
9800 Hjørring