GRAND OPENING

Vrå Børnehus, Vrå Undervisningssted, Hjørring Musiske Skole afdeling Vrå, Ungdomsklubben Bistedet, Hjørring Bibliotekernes afdeling i Vrå, Borgerservice.

Grundet de høje smittetal med covid-19 er alle arrangementer i forbindelse med fejringen af det nye byggeri desværre udsat. Så snart der er fundet nye datoer, vil de blive offentliggjort her på siden.

Illustration det nye byggeri i Vrå

Ved samtlige arrangementer følger vi Sundhedsstyrelsens gældende retningslinjer for at forebygge smitte med COVID-19.

18. NOVEMBER & 25. NOVEMBER 2021- AFLYST
FOR FORÆLDRE MED BØRN I VUGGESTUE, BØRNEHAVE & DAGPLEJE i VRÅ
Åbent hus den 18. november og 25. november er aflyst for at forebygge smittespredning med covid-19.

27. NOVEMBER 2021 - UDSAT
FOR ALLE INTERESSEREDE
Rundvisning for alle interesserede er udsat. Når der er fundet en ny dato vil den blive offentliggjort her på siden, på Hjørring Kommunes Facebook samt i Nordjyske og Vendelboposten.

10. DECEMBER 2021 - UDSAT
FOR ALLE INTERESSEREDE
Oplev skoleelevernes fællessang og optog med musik gennem Vrå. Optoget markerer skoleelevernes flytning fra det gamle undervisningssted til det nye. Eventet starter kl. 11.00 ved det gamle undervisningssted i Vrå, Skolegade 6. Efter optoget graver børnene en tidskapsel ned ved det nye undervisningssted.

17. DECEMBER 2021 - UDSAT
FOR SKOLEELEVER, BØRN I DAGTILBUD, FORÆLDRE OG BEDSTEFORÆLDRE
Sebastian Klein optræder for elever og de ældste børnehavebørn om formiddagen. Fra kl. 13.30 - 17.00 er der åbent hus, hvor forældre og bedsteforældre er inviteret.

21. DECEMBER 2021 UDSAT
FOR ELEVER OG ANSATTE PÅ UNDERVISNINGSSTEDET, BØRN OG ANSATTE I BØRNEHUSET SAMT SÆRLIGT INVITEREDE
Offciel indvielse fra kl. 14.00 - 17.00.

15. JANUAR 2022 - UDSAT
FOR BORGERE SAMT FRITIDS- OG FORENINGSLIVET I VRÅ
Vær med til et arrangement, hvor bygningen bliver præsenteret, og hvor mulighederne for forenings- og fritidslivet bliver udfoldet. Arrangementet starter kl. 10.00.

Malene Vinther
Kommunikationskonsulent